5 tips tegen acne

De 5 tips tegen acne

Acne is een veel voorkomende aandoening van de huid. Vooral in de puberteit kunnen zowel jongens als meisjes last krijgen van acne. Helaas gaat het in sommige gevallen na de puberteit niet weg. De huid blijft ontstoken en dat kan irritaties geven en soms wat pijn doen. Helaas is er nog geen wondermiddel dat de acne helemaal doet verdwijnen. Wel zijn er een aantal tips die je kan opvolgen die de acne kunnen verminderen. Met deze 5 tips helpen we je op weg om je gezicht zo acne vrij mogelijk te krijgen!

Reinig je gezicht goed

Het is belangrijk dat je je gezicht aan het eind van de dag goed reinigt. Het is van belang die ook te doen als je geen acne hebt trouwens. Zorg dat je je huid goed schoonmaakt met verzorgende middelen.

Blijf ervan af!

Ervan afblijven is eigenlijk wel het beste om te doen. Je huid wordt alleen maar erger als je eraan zit. Mocht je een wit kopje hebben, dan kan je deze wel voorzichtig uitknijpen, met gesteriliseerd wattenstaafje bijvoorbeeld. Zorg dat je het niet met je nagels doet, daar kunnen bacteriën tussen zitten en bovendien kan je hier littekens van krijgen. Geen goed idee!

Zorg voor een voedende crème

Als je je huid goed hebt gereinigd en eventuele witte kopjes hebt weggehaald, zorg dan dat je je gezicht insmeert met een voedende crème. Een tip is om dit te doen met de crème van Noeran cosmetics. Deze is vrij van parabenen en geeft een eindeloze voeding aan je huid!

Eenmaal per week extra verwennen

Het is goed om je gezicht eenmaal per week extra te verwennen. Neem elke week een lekker gezichtsmasker bijvoorbeeld. Dit geeft extra verzorging aan je huid en reinigt je huid even extra diep, naast de dagelijkse verzorging.

Op vakantie? Extra verzorgen

Je denkt lekker op vakantie, helemaal niks doen. Ga vooral wel door met het  behandelen van je gezicht! Je ligt misschien wel veel in de zon en je huid kan dan juist wat extra voeding en aandacht nodig hebben.

Als je echt goed je huis wil verzorgen en de acne een zo goed mogelijke behandeling wil geven, zorg dan dat je met gezichtsproducten van Noeran Cosmetics werkt. Deze producten bevatten geen parabenen en hebben een extra verzorgende werking voor de huid. Probeer het zelf!

 

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart