banner-acne-bo

Acné en BPO

Acné en BPO

Wat is acné?

Acné is één van de meest voorkomende huidproblemen. Misschien had je dat al enigszins verwacht. Maar wat is het nu precies?
Acné is de medische term voor jeugdpuistjes en ontstaat door ontstekinkjes in de talgklieren. Dit gebeurt onder andere wanneer jouw huid teveel talg aanmaakt, de invloed van bacteriën of een verstopte of vernauwde uitvoergang. Dit zijn in ieder geval de interne oorzaken. Ook kun je denken aan externe oorzaken zoals het niet goed reinigen van de huid, het eten van vette/verkeerde voeding of veel aan het gezicht zitten met ongewassen handen. Niet meer doen in ieder geval!
De externe zaken zijn gemakkelijk op te lossen, iets beter voor jezelf zorgen en vaak wordt de acné dan ook al een stuk minder.
De interne oorzaken zijn iets moeilijker op te lossen en heeft toch wel een specialistische aanpak nodig zoals crèmes, pillen of dermatologische bezoekjes.

Noeran-Cosmetics-Amsterdam-May-Cate9269_1
Benzoylperoxide

Eén van de meest geschikte goedjes voor acné is benzoylperoxide. Dit is een geneesmiddel voor uitwendig gebruik en is vaak te vinden in crèmes, lotions of andere huidverzorgingsproducten tegen acné.
Wanneer benzoylperoxide in contact komt met de huid dan breekt het af in twee stoffen, namelijk in zuurstof en in benzoëzuur.
Zuurstof helpt bacteriën te doden die puistjes veroorzaken en benzoëzuur droogt de huid uit zodat dode huidcellen sneller verdwijnen en niet in de poriën blijven zitten.
Benzoylperoxide gaat tot diep in de poriën waardoor de verstoppingen in de talgklieren worden voorkomen.

Noeran Sensitive Acne

Noeran Cosmetics is specialistisch op het gebied van acné waardoor wij dan ook een lijn hebben ontwikkeld die zich echt richt op het verwijderen en het voorkomen van puistjes.
Deze lijn is dan ook perfect te gebruiken voor mensen die last hebben van acné maar ook helpt het bij rosacea, psoriasis, couperose en eczeem.
Juist omdat de producten zo mild zijn en gericht zijn op een gevoelige huid.
In de producten vind je ook de benzoylperoxide en werkt antibacterieel op de probleemhuid waardoor de oorzaken van de problemen worden aangepakt.
De Noeran Sensitive Acné Range bevat een cleanser, een dag- en nachtcrème en een gel. De lijn wordt in de toekomst nog aangevuld met nóg meer producten.

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart