Couperose verwijderen

Couperose verwijderenSymptomen van couperose

Couperose is te herkennen aan de volgende symptomen. Als eerste is er de rode gloed in het gezicht. Deze gloed komt voor op je wangen, kin, voorhoofd en neus. Daarnaast kan je huid droog aanvoelen en is deze overgevoelig. Het is dus zeer logisch dat je van deze aandoening af wil. Maar wat is de meest effectieve couperose behandeling? Dat zal hieronder verder worden beschreven.

Antibiotica?

Couperose wordt veroorzaakt door het verlies van elasticiteit in de huid. Hierdoor worden bloedvaatjes vooral zichtbaar op plekken waar er weinig vet en vlees is. Vandaar dat couperose vaak in het gezicht te zien is. Couperose gaat vaak gepaard met rosacea, dus antibiotica kan een oplossing zijn. Huisartsen schrijven dit echter niet snel voor. Daarom is het beter eerst een crème tegen deze aandoening te proberen. Dit is ook wat huisartsen aanbevelen. Vaak werkt het net zo goed. Als het dit niet doet, kun je jouw huisarts altijd om antibiotica vragen.

Eet- en drinkgewoonten

Je eet- en drinkgewoonten kunnen ook een rol spelen bij deze aandoening. Temperatuurschommelingen zijn een aanleiding voor deze rode gloed. Ook suiker kan voor een uitbraak zorgen. Wanneer je een crème gebruikt tegen couperose is het dus verstandig de volgende dingen te vermijden. Thee of koffie op een koude dag en zoetigheid over het algemeen. Ook is het verstandig om veel stress te vermijden.

Een crème als couperose behandeling

Een crème is over het algemeen een goede couperose behandeling. Dit hydrateert de huid, zodat deze minder droog aanvoelt. Ook verzachten crèmes de irritatie van je huid. Bovendien is deze wetenschappelijk ontwikkeld om couperose tegen te gaan. Het is dus bewezen effectief. Een ander voordeel van de couperose crème van Noeran Cosmetics is dat deze niet op dieren is getest. Dit geldt ook voor al onze andere producten.

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart