Crème tegen puistjes

Crème tegen puistjesHoe ontstaan puistjes?

Je huid bestaat uit drie lagen. Deze kun je aanduiden als de opperhuid, de middelhuid, en het onderhuids bindweefsel. In de opperhuid, ofwel de bovenste laag, zitten je poriën. Hieruit wordt talg geproduceerd. Wanneer er te veel talg wordt geproduceerd, kunnen je poriën verstopt raken door de ontwikkeling van bacteriën. Vervolgens hoopt de talg binnen in de poriën zich op en ontstaat er een puistje. Dit fenomeen is de oorzaak van acne. Maar wat is de oorzaak van gewone puistjes? Ook hierbij raken je poriën verstopt. Deze raken alleen verstopt met vuil of make-up resten.

Geen antibiotica, wat nu?

Omdat normale puistjes niet door hetzelfde veroorzaakt worden als acne, is antibiotica geen optie. Antibiotica gaat ontstekingen tegen. Een gewoon puistje is niet altijd een ontsteking. Dus wat is een goede behandeling tegen puistjes? Je kunt natuurlijk een crème gebruiken.

Behandel het met een crème

Crèmes zijn een goede remedie tegen deze aandoening. Dit komt omdat zij speciaal zijn ontwikkeld om de verstopping in je poriën tegen te gaan. Ook spelen zij een rol in het reguleren van de talgproductie en het reinigen van je huid. Daarnaast hebben de crèmes van Noeran Cosmetics nog een ander voordeel. Deze zijn volledig dierproefvrij.

Hoe voorkom je een nieuw puistje

Er zijn een aantal manieren om nieuwe puistjes te voorkomen, nadat deze behandeld zijn. Als eerste is het belangrijk om je gezicht goed schoon te houden. Dit kun je gemakkelijk doen door deze iedere ochtend met water en zeep te wassen. Als tweede kun je je dieet aanpassen. Het is in dit geval goed om grote hoeveelheden suiker en ongezonde vetten te vermijden. Daarnaast dien je veel water te drinken om je huid gehydrateerd te houden. Het beste is om beide maatregelen toe te passen. Dit is niet alleen gezond voor je huid, maar ook voor de rest van je lichaam.

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart