Een natuurlijke behandeling voor eczeem op je gezicht

Eczeem gezicht

Eczeem is een verzamelnaam voor ontstekingen van de huid. Er zijn veel soorten eczeem, veelal wordt de huid rood en gaat het jeuken. Eczeem komt vaak voor in het gezicht, maar ook over het hele lichaam. Op je gezicht zit over het algemeen meer vettigheid. En dat is precies waar eczeem goed bij gedijt.

Oorzaken van eczeem op je gezicht

Er zijn een aantal oorzaken waardoor eczeem kan ontstaan of verergeren.  Zo kan eczeem verergeren als je een droge huid hebt. De plekken waar eczeem ontstaan zijn al droger dan op andere plekken. Als hier dan extra uitdroging is, dan kan dat een trekkend gevoel geven.

Stress is ook van invloed op eczeem. Als je veel stress hebt, dan kan je huid hierop reageren. Ook als je allergenen hebt, zoals een allergie voor huisstofmijt of huisdieren, kan je huid daarop een reactie geven. De eczeem krijgt als het ware vrije toegang om erger te worden. Een ander veelvoorkomende oorzaak is een schommeling in de hormoonhuishouding. Dit zie je vaak bij eczeem op het gezicht. Zodra er binnen een periode hormonen toe- of afnemen, krijg je schommelingen in de kwaliteit van je huid. Zo is het de ene dag vetter als de andere dag.

Gebruik de juiste producten bij eczeem op je gezicht

Ook als je veel in aanraking komt met irriterende stoffen kan eczeem opkomen. Als je bijvoorbeeld verkeerde huidproducten voor je gezicht gebruikt, dan verergert dit de eczeem op je gezicht. Misschien denk je goed bezig te zijn, maar kijk dan met een kritische blik naar de producten die je nu gebruikt. Het is echt van belang om een goede verzorging voor je gezicht te hebben. Met de lijn van Noeran cosmetics kun je de juiste voeding geven aan je gezicht.

Bij eczeem in het gezicht wordt altijd aangeraden om deze goed schoon te houden en te verzorgen. Met de lijn van Noeran Cosmetics kan je ervoor zorgen dat je een ritueel inbouwt om elke dag je huid goed te verzorgen. De kalmerende ingrediënten van deze producten helpen roodheid en irritatie van de huid te voorkomen. Maak je gezicht goed schoon met een cleanser en doe er vervolgens een nachtcrème op voor de juiste hydratatie.

Ook als je geen eczeem hebt, raden we aan om je gezicht elke dag met een goede verzorging te verwennen.

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart