banner-Het-verzorgen-van-de-huid-met-Noeran-Cosmetics-

Het verzorgen van de huid met Noeran Cosmetics

Het verzorgen van de huid met Noeran Cosmetics

De basis van een mooie huid begint bij het verzorgen van je huid. Het belangrijkste is om je huid iedere ochtend én avond goed te reinigen en het gebruik van verzorgingsproducten afgestemd op jouw huid.
Is jouw huid on fleek, dan is je make-up on fleek. Zo simpel is het.

Stappenplan

acne-cleanser-blog

1. Het eerste wat je doet is het reinigen van je huid. Hiervoor gebruik je een reinigingsproduct want met alleen water wordt de huid niet schoon en blijven de bacteriën gewoon zitten waar ze zaten.
De Acné Cleanser is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor een zeer milde maar effectieve reiniging. Maak je gezicht vochtig en breng de Cleanser aan op de huid. Masseer je hele gezicht en zorg dat je niets overslaat. Vervolgens spoel je het gezicht af met lauw/warm water. Herhaal als dit nodig is.Acne-blemish-blog

2. Vervolgens gaan we de acné goed aanpakken en zorgen we voor de basis van de huidverzorging met de Acné Blemish Gel. Deze gel werkt ontstekingsremmend en kalmeert de huid. Je brengt de gel aan na het reinigen en vóór je crème.

acne-day-cream-blog

3. Tot slot gaan we de huid goed verzorgen en beschermen met een crème. De Acné Day Cream bevat 5% Benzoylperoxide waardoor het antibacterieel werkt. De créme is mild genoeg om op de probleemhuid te gebruiken en het beschermt je huid de hele dag door.

acne-night-cream-blogDe Acné Night Cream gebruik je natuurlijk voor het slapen gaan en bevat iets meer benzoylperoxide. Namelijk 10% waardoor je huid ’s nachts heerlijk kan genezen terwijl de huid ook tot rust kan komen.

Bovenstaande stappen zijn het allerbelangrijkst wanneer het gaat om je huidverzorging. Reinigen, basis aanbrengen en beschermen.
Op deze manier zorg je goed voor je huid en gaat je huid zich ook stukken beter voelen waardoor ontstekingen en andere problemen minder snel de kop opsteken!

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart