banner-noeran-cosmatics

Noeran Cosmetics

Noeran Cosmetics

Zoals je het misschien, nu je dit aan het lezen bent, al door hebt. Wij beginnen met een blog! Hierdoor kunnen wij je precies vertellen wat wij doen, waar we mee bezig zijn en kun je hier binnenkort ook alle informatie vinden over al onze producten.

We beginnen uiteraard met het voorstellen. Waarschijnlijk ken je ons al, en zo niet; aangenaam!
Noeran Cosmetics Amsterdam bestaat sinds 2010 en is opgericht door Safina Saddal. Haar missie is om de klanten geen illusie te verkopen maar om de huid écht te verbeteren en te herstellen.
Het merk staat namelijk voor genezing, herstel, stabiliteit, zelfverzekerdheid, trots en elegantie waarbij de natuurlijke schoonheid van man én vrouw centraal staat.
Noeran Cosmetics wil er alles aan doen om op een natuurlijke wijze de huid te verbeteren en in balans te brengen. Zeg dus maar ‘bye bye’ tegen je donkere kringen, pukkeltjes en doffe huid.

Noeran-Cosmetics-Amsterdam-7860
Alle producten zijn vrij van parabenen en SLS, zijn ze allergievrij en worden de producten en ingrediënten nooit getest op dieren.
Hierdoor zijn de producten dus heel geschikt voor mensen die last hebben van acné, een gevoelige huid hebben of bijvoorbeeld last hebben van Rosacea, Psoriasus en Couperose.
Huidproblemen waar we allemaal het liefst vanaf willen. Daarom heeft Noeran Cosmetics Amsterdam ervoor gekozen om producten met alleen de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

De Sensitive Acné Range is de allereerste lijn van het merk en bestaat uit jouw hele huidverzorgingsritueel.
Zo vind je een cleanser, een dag- en nachtcrème en een blemish gel. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en gaat actief acné tegen. Fijn, want pukkels zijn nooit welkom.

De Acné Cleanser, de Acné Day Cream, de Acné Night Cream en de Acné Blemish Gel zijn stuk voor stuk heel mild voor de huid maar maken de huid effectief schoon, verzorgen de huid zonder een ‘overdo’ aan onnodige ingrediënten, maar juist de natuurlijke ingrediënten die de huid zo graag heeft.
Minerale oliën, parabenen en SLS ingrediënten doen meer kwaad voor je huid dan je zou willen, je huid is je visitekaartje en die wil je graag zo fris en mooi mogelijk houden.
Niet alleen voelen de crèmes en de cleanser heel zacht aan op de huid, ze ruiken ook nog eens heel fijn. Stel jezelf eens voor in de stoel van een schoonheidsspecialiste die je huid heerlijk masseert met fijne producten. Dat idee heb je ook als je de producten van Noeran Cosmetics gebruikt met je ogen dicht. Het masseren moet je wel zelf doen als je dat persé zou willen, tenzij je iemand thuis hebt die je zo ver kunt krijgen. If yes, lucky you!

Je huid reinigen, verzorgen en acné problemen verminderen? Probeer dan eens onze producten. Wedden dat je niet meer zonder kunt?

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart