Noeran Sensitive Acne Series

Noeran-Sensitive-Acne-Series-cindy

Noeran Sensitive Acne Series

De acne verzorgingslijn

Noeran Sensitive Acne Range is een serie dat is ontwikkelt voor een ieder die met Acne of andere huidaandoeningen, zoals Rosacea, Psoriasis, Couperose en Eczeem te maken hebben.

Benzoylperoxide

Een krachtig antibacteriële middel

Een speciaal werkzaam bestanddeel in deze Noeran Sensitive Acne Range betreft Benzoylperoxide. De Benzoylperoxide die in deze Range zit is een geoptimaliseerde versie van de typische Benzoylperoxide die wordt gebruikt voor de behandeling van Acne sedert 1979 als krachtig antibacterieel middel. De Noeran Sensitive Acne Range behandelt acne bacteriën in een vroeg stadium.

De Noeran verzorgingslijn

Noeran Sensitive Acne Range

De Noeran verzorgingsproducten worden in een breed scala aan consument en professionals aangeboden. Noeran is begonnen met een cleanser, gel, dag- en nachtcrème. In de toekomst zal de Noeran Sensitive Acne Range worden uitgebreid met meerdere producten…

Noeran-Sensitive-Acne-Series

Noeran® gaat voor kwaliteit

De Noeran® producten zijn:

  • Parabenen vrij
  • Allergie vrij
  • SLS vrij
  • Dierproef vrij

De huid is overigens het grootste orgaan van ons lichaam en daarom is zorg en transparantie heel belangrijk.

Noeran® Sensitive Acne Range

Noeran® Sensitive Acne Range

Noeran® is begonnen met het lanceren van haar eerste Noeran® Sensitive Acne Range en biedt een complete assortiment aan met vele mogelijkheden en is toegankelijk voor iedere vrouw en man. De Noeran® Sensitive Acne Range is ook zeer goed te gebruiken voor huidaandoeningen zoals Rosacea, Psoriasis en Couperose. Noeran® blijft ontwikkelen en zal steeds weer met innovatieve producten komen die voor u met zeer veel zorg ontwikkeld zal worden.