banner-onzuivere-huid

Onzuivere huid

Onzuivere huid

Je hebt het wel vaker gelezen in de tijdschriften of op internet over een onzuivere huid. Maar wat is een onzuivere huid en wanneer heb je last van een onzuivere huid?

Een onzuivere huid is een veel voorkomende huidaandoening. Wanneer er sprake is van een onzuivere huid dan stimuleren de hormoonstoffen de talgklieren om meer talg te produceren dan nodig is. Als de huid teveel talg produceert en de dode huidcellen onvoldoende afstoot, kunnen zij beide opeenhopen in het haarzakje en samen een zachte afsluiting vormen. Door de afsluiting kan de wand van het haarzakje gaan uitpuilen en een witte comedoon (mee-eter) vormen. Ook kan de afsluiting zich dicht op de huidoppervlakte bevinden en kan een zwarte comedoon (mee-eter) vormen. Bij een onzuivere huid wordt veel talg gevormd.

Bij een onzuivere huid is het belangrijk om de huid goed, grondig te reinigen en het gezichtshuid goed schoon te maken. Het is belangrijk om vaak eerst oppervlakkig de huid te reinigen voor het verwijderen van oppervlakkig vuil van de huid zoals overtollig talg- en make- up. Bij de volgende stap is het belangrijk en raadzaam om de Sensitive Acné Cleanser van de Noeran Sensitive Acné Range te gebruiken.

De_onzuivere_huid_fotoStappenplan voor een goede gezichtsreiniging

Stap 1: breng een pompje Noeran Sensitive Acné Cleanser aan op de huid. Deze cleanser houdt de poriën schoon en vermindert comedonen. Het is vrij van huid irritaties, waardoor de huid fris, schoon en in balans blijft. Gebruik de cleanser ’s ochtends en ’s avonds in combinatie met de Noeran Sensitive Acne Day of met de Noeran Sensitive Acne Night Cream.

Wist je dat het belangrijk is om je gezicht ’s ochtends en ’s avonds te reinigen? Tijdens de nachtrust produceert het lichaam talg en is het noodzakelijk om het gezicht ’s ochtends vrij te maken van de talg en vuil van de nacht ervoor. Ook belangrijk te weten is dat bij een gereinigde huid de verzorgingsproducten goed worden opgenomen op de huid.

Wil je meer weten over de gezichtsreiniging? Neem dan gerust contact op met Noeran Cosmetics of vul het contactformulier in en je wordt zo spoedig mogelijk geholpen.

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart