Pillen tegen acne?

Puur natuur in een tabletje?

De natuurlijke behandeling tegen acne werkt minder goed dan een ander soort behandeling. Dit heeft vaak te maken met allergieën en bijwerkingen van de methode die je gebruikt. Toch werkt niet al het natuurlijke even slecht. Er zijn namelijk ook pillen tegen acne. Deze tabletjes hebben een natuurlijke- en een medische variant. De natuurlijke variant is die van de houtskoolpillen. Je kunt houtskool ook in een masker verwerken met appelcider azijn. Dus wat doet houtskool nou eigenlijk tegen acne? En hoe werken antibioticapillen precies? Dit zal hieronder verder worden beschreven. Ook zal er worden uitgelegd waarom anti acnepillen nou zo goed werken.

Wat doet houtskool tegen acne?

Zoals hierboven staat, kun je houtskool verwerken in een masker tegen acne. Het nadeel hiervan is wel dat je een erg droge huid riskeert. Vooral wanneer je dit masker vaker dan één keer per week op je gezicht smeert. Wanneer je houtskoolpillen inneemt, is dit niet het geval. Houtskool of actieve kool zuigt als het ware alle vuildeeltjes uit je huid op. De houtskool kan niet differentiëren tussen talg die je huid gehydrateerd houdt en de talg in puistjes. Wanneer je een houtskoolpil inneemt, bestrijdt de houtskool jouw acne dus van binnenuit.

Pillen met antibiotica

Wanneer de acne een hormonale oorzaak heeft, zoals acne door puberteit, zijn antibioticapillen een betere keuze. Antibiotica gaat normaal gesproken infecties tegen. Het is echter ook bewezen dat antibiotica goed tegen acne werkt. Een antibiotica pil neem je net zoals de houtskoolpil in met een glas water. Vervolgens doet deze ook zijn werk van binnen uit. Antibiotica gaat de hormonen die acne veroorzaken niet tegen. Het zorgt er wel voor dat de acne zo snel mogelijk verdwijnt. En dat is natuurlijk wat je wil wanneer er ineens heel veel puistjes op je gezicht verschijnen.

Waarom anti acnepillen?

Waarom zijn pillen tegen acne nou juist zo’n goede optie? Je bent niet altijd goedkoper uit wanneer je de kosten van pillen afweegt tegenover die van een crème. Deze methode van acnebehandeling is echter wel veel effectiever dan een crème. Anti acnepillen hebben namelijk veel meer geconcentreerde werkzame stof in zich dan crèmes. De dosering is natuurlijk veilig voor mensen, maar minstens twee keer zo hoog. Hierdoor is jouw acne het snelste verdwenen. Een voorwaarde is wel dat je er tegen kunt om tabletten te slikken. Als dit niet het geval is, kun je beter een crème gebruiken.

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart