(0 item) - € 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

 

Veelgestelde vragen


Acne en de behandeling


Acne wordt ook wel Acne vulgaris genoemd. Dit is de medische term voor jeugdpuistjes. Acne is een huidaandoening, waarbij er kleine ontstekingen in de huid rondom de talgklieren ontstaan. Talgklieren maken talg (huidsmeer) aan om de huid soepel te houden. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit met acne te maken, maar de ernst kan verschillen. Matige tot ernstige acne komt bij 15 tot 20% van de pubers voor. Kenmerkend voor acne zijn mee-eters, rode bulten en puistjes. Deze komen voor in het gezicht, in de nek, op de schouders, op de borst en/of rug. Acne kan littekens achterlaten als het verdwijnt. Het is niet besmettelijk. Mannen hebben vaak meer last van acne dan vrouwen. Door het gebruik van de Noeran Sensitive Acne Range wordt er voor gezorgd dat de ontstekingen van de verstopte talgklieren worden verminderd en op een langere termijn worden voorkomen en herstelt.

De Noeran Sensitive Acne Range heeft een speciaal werkzaam bestanddeel en dat is de Benzoylperoxide. Dit bestanddeel is een geoptimaliseerde versie van de typische Benzoylperoxide die wordt gebruikt voor de behandeling van Acne sedert 1979 als krachtig antibacterieelmiddel. De Noeran Sensitive Acne Range behandelt de acne bacteriën al in een vroeg stadium waardoor een optimaal resultaat door ontstaat.

Ja, de Noeran Sensitive Acne Range kan gebruikt worden op elk lichaamsdeel.

De Noeran Sensitive Acne Range helpt goed om de achtergebleven acne vlekjes te verminderen. Door het gebruik van deze range kunt u het ontstaan van nieuwe acne vlekjes voorkomen.


Noeran Sensitive Acne Range


Voor een optimaal effectief resultaat dient u de Noeran Sensitive Acne Range consequent twee maal daags te gebruiken totdat u uw resultaat hebt bereikt. Breng de Noeran Sensitive Acne Range producten aan op de huid nadat de huid is gereinigd.

Ja, de Noeran Sensitive Acne Range is zowel voor de vrouw en voor de mannen geschikt. En ook voor alle leeftijden vanaf 13 jaar.

Wanneer u geen last hebt van Acne, Rosacea, Psoriasis of Eczeem dan kunt u de Noeran Sensitive Acne Range ook gebruiken. Deze range zal uw huid mooi balanceren en voeden waar het nodig is.

Noeran streeft naar een duurzame resultaat en de meeste resultaten worden na 28 dagen al bereikt. Echter zijn de resultaten die u met de Noeran Sensitive Range kunt verwachten zeer verschillend. Tijd is een lastig gegeven, maar bij de één wordt de resultaten sneller bereikt dan de bij de ander. Het is afhankelijk van het imuunssysteem dat bij een ieder verschillend functioneert. Iedere behandeling eist geduld wanneer u naar genezing en balans streeft. Dit geldt ook met de producten van Noeran.

Sommige gebruikers ervaren in het begin een lichte verergering in de vorm van branderigheid. Dit is vooral wanneer ze het voor het eerst aanbrengen. Dit zal na enkele dagen verminderen en verdwijnen. De huid moet aan de Noeran producten wennen en ieder huid en immuunsysteem is verschillend. Echter zal het niet verergeren.

Ja, de Noeran Sensitive Acne Range is geschikt voor alle huid typen die beginnen vanaf 13 jaar oud. Deze range behandelt de huidaandoening en dat is niet aan leeftijd gebonden. 

Bij dagelijks gebruik van 1keer per dag kan de gebruiker de Noeran Sensitive Acne Day Cream 2 tot 3 maanden gemiddeld gebruiken. De gebruiker heeft niet veel nodig voor de huid. De cream wordt snel in de huid opgenomen.

Ja, u mag de Noeran Sensitive Acne Day Cream meerdere keren op een dag gebruiken tenzij uw huid dit nodig heeft. Deze Noeran Sensitive Acne Day Cream is een 24-uurs crème daarom hoeft u de crème niet meerdere keren aan te brengen.

Bij dagelijks gebruik van 1 keer per dag kan de gebruiker de Noeran Sensitive Acne Night Cream 2 tot 3 maanden gemiddeld gebruiken. De gebruiker heeft in de avond niet veel nodig voor de huid. De cream wordt snel in de huid opgenomen.

Bij dagelijks gebruik van 2 keer per dag kan de gebruiker de Noeran Sensitive Acne Blemish Gel gemiddeld 2 maanden gebruiken.  

Wanneer de gebruiker last heeft van acne, pigmentatie en ontstekingen dan zal de gebruiker dit 2 keer per dag moeten aanbrengen onder de Noeran Sensitive Acne Day- and Night Cream (net als een serum). De gebruiker brengt de gel op de plekken aan waar de acne, pigmentvlekjes en ontstekingen aanwezig zijn.

Nee, de Noeran Sensitive Acne Range zit in mooie flacons en tubes. De producten van Noeran zijn goed op temperatuur in de flacons opgenomen. De flacons zijn hygiënischer in gebruik en de kans dat lucht in de producten komen in bijna nihil

De bestanddelen van andere verzorgingsproducten kunnen de werking van de Noeran Sensitive Acne Range verminderen of beïnvloeden. Wij adviseren u om de gehele Noeran Sensitive Acne Range te gebruiken voor een optimale werking en resultaat.

Ja, u kunt uw make-up gewoon gebruiken na het gebruik van de Noeran Sensitive Acne Range. Wij raden u wel aan, om een paar minuten te wachten na het aanbrengen van de Noeran Sensitive Acne Rang voordat u make-up aanbrengt.

Ja, u kunt parfum gebruiken na het gebruik van de Noeran Sensitive Acne Range.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Noeran Sensitive Acne Range gedurende 1 tot 2 maanden te gebruiken, minimaal 2 keer per dag om resultaat te kunnen zien. Echter dient u rekening mee te houden dat u geduld moet houden voor een optimaal resultaat. Ieder individu is verschillend en hoe men er op reageert is dan ook verschillend. Wanneer u een optimaal resultaat voor u zelf hebt behaald dan kunt u de gebruik van de Noeran Sensitive Range verminderen en overstappen naar een andere range van Noeran die op uw huid type is gebaseerd. Noeran komt binnenkort met meerdere lijnen.

De Noeran Sensitive Range kunt u voor een langere duur gebruiken en kan der halve gebruikt worden zolang u dat wenst.

Ja, dat kan. De Noeran Sensitive Acne Range is natuurlijk bedoelt voor de huid met Acne. Echter is dit product zo uniek dat dit meer problemen tegelijk aanpakt. Bijvoorbeeld wanneer iemand rosacea, psoriases en/of eczeem heeft die kan dit product zonder enige probleem gebruiken. Deze Noeran Sensitive Range kan iedereen gebruiken, ook als iemand helemaal geen huidproblemen ervaart.

Nee, daar is het niet voor bedoelt. De Noeran Sensitive Acne Cleanser is bedoelt om de poriën met ontstekingen en vervuiling goed te reinigen. Make-up verstopt de poriën waardoor de Cleanser niet geheel zijn werking kan doen. Wij raden u aan om de huid grondig te reinigen met een milde reiniging zodat de make-up resten er helemaal vanaf zijn. De Cleanser kan daarna beter zijn werking doen.

Wanneer u geen make-up gebruikt dan is de Noeran Sensitive Acne Cleanser ideaal voor je huid. De Cleanser ondersteunt het proces met de andere producten van de range. Hiermee behaalt u optimale resultaten. Noeran Sensitive Acne Cleanser is een organic product en een ander reinigingsproduct kan het proces vertragen of beïnvloeden. Het advies die wij dan ook meegeven is, is om de gehele serie van de Noeran Sensitive Acne Range gebruiken.


Kopen van de Noeran Sensitive Acne Range


De Noeran Sensitive Acne Range en alle toekomstige Noeran producten kunt u online kopen via de website, www.noerancosmetics.com. Binnenkort kunt u terecht bij gespecialiseerde schoonheidsspecialisten en huidspecialisten.


Verzenden en bezorgen


Wanneer u een bestelling plaatst vóór 14.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden met DHL. Let op: wanneer uw bestelling geplaatst is, kan deze niet meer aangepast worden. Binnen Nederland wordt uw pakket doorgaans met 1-2 werkdagen geleverd door de DHL koerier. De levertijd binnen België bedraagt 2-4 werkdagen. De levertijd binnen Duitsland, het Verenigd Koninkrijk (UK), Luxemburg en Frankrijk bedraagt 3-6 werkdagen. Voor alle overige Europese landen bedraagt de levertijd 3-10 werkdagen.

De verzendkosten bedragen € 6,95,- tot €100,00. Vanaf €100,- wordt uw bestelling gratis verzonden.

De verzendkosten bedragen € 10,00 voor bestellingen tot €200,00. Vanaf €200,00,- wordt uw bestelling gratis verzonden.

De verzendkosten binnen Europa (m.u.v. België en Duitsland) bedragen €20,00 voor bestellingen tot €300,00. Vanaf €300,00 wordt uw bestelling gratis binnen Europa verzonden.

Als professional maakt u gebruik van onze groothandelsvoorwaarden. U kunt hiervoor inloggen in het professional-portaal. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.


Veel gestelde vragen over bestellen en betalen


Bestellingen kunnen veilig worden betaald met IDeal (Nederland), SofortBanking en binnenkort ook met Mastercard en Creditcard voor overige landen.

U kunt uw producten ongeopend en ongebruikt binnen 14 dagen retourneren. Na controle van de retourzending wordt het bedrag zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt.