Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over

Acne en de behandeling

Acne wordt ook wel Acne vulgaris genoemd. Dit is de medische term voor jeugdpuistjes. Acne is een huidaandoening, waarbij er kleine ontstekingen in de huid rondom de talgklieren ontstaan. Talgklieren maken talg (huidsmeer) aan om de huid soepel te houden. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit met acne te maken, maar de ernst kan verschillen. Matige tot ernstige acne komt bij 15 tot 20% van de pubers voor. Kenmerkend voor acne zijn mee-eters, rode bulten en puistjes. Deze komen voor in het gezicht, in de nek, op de schouders, op de borst en/of rug. Acne kan littekens achterlaten als het verdwijnt. Het is niet besmettelijk. Mannen hebben vaak meer last van acne dan vrouwen. Door het gebruik van de Noeran Sensitive Acne Range wordt er voor gezorgd dat de ontstekingen van de verstopte talgklieren worden verminderd en op een langere termijn worden voorkomen en herstelt.

De Noeran Sensitive Acne Range heeft een speciaal werkzaam bestanddeel en dat is de Benzoylperoxide. Dit bestanddeel is een geoptimaliseerde versie van de typische Benzoylperoxide die wordt gebruikt voor de behandeling van Acne sedert 1979 als krachtig antibacterieelmiddel. De Noeran Sensitive Acne Range behandelt de acne bacteriën al in een vroeg stadium waardoor een optimaal resultaat door ontstaat.

Ja, de Noeran Sensitive Acne Range kan gebruikt worden op elk lichaamsdeel.

De Noeran Sensitive Acne Range helpt goed om de achtergebleven acne vlekjes te verminderen. Door het gebruik van deze range kunt u het ontstaan van nieuwe acne vlekjes voorkomen.

Veelgestelde vragen over

Noeran Sensitive Acne Range

Voor een optimaal effectief resultaat dient u de Noeran Sensitive Acne Range consequent twee maal daags te gebruiken totdat u uw resultaat hebt bereikt. Breng de Noeran Sensitive Acne Range producten aan op de huid nadat de huid is gereinigd.

Ja, de Noeran Sensitive Acne Range is zowel voor de vrouw en voor de mannen geschikt. En ook voor alle leeftijden vanaf 13 jaar.

Wanneer u geen last hebt van Acne, Rosacea, Psoriasis of Eczeem dan kunt u de Noeran Sensitive Acne Range ook gebruiken. Deze range zal uw huid mooi balanceren en voeden waar het nodig is.

Noeran streeft naar een duurzame resultaat en de meeste resultaten worden na 28 dagen al bereikt. Echter zijn de resultaten die u met de Noeran Sensitive Range kunt verwachten zeer verschillend. Tijd is een lastig gegeven, maar bij de één wordt de resultaten sneller bereikt dan de bij de ander. Het is afhankelijk van het imuunssysteem dat bij een ieder verschillend functioneert. Iedere behandeling eist geduld wanneer u naar genezing en balans streeft. Dit geldt ook met de producten van Noeran.

Sommige gebruikers ervaren in het begin een lichte verergering in de vorm van branderigheid. Dit is vooral wanneer ze het voor het eerst aanbrengen. Dit zal na enkele dagen verminderen en verdwijnen. De huid moet aan de Noeran producten wennen en ieder huid en immuunsysteem is verschillend. Echter zal het niet verergeren.

Ja, de Noeran Sensitive Acne Range is geschikt voor alle huid typen die beginnen vanaf 13 jaar oud. Deze range behandelt de huidaandoening en dat is niet aan leeftijd gebonden. 

Bij dagelijks gebruik van 1 keer per dag kan de gebruiker de Noeran Sensitive Acne Day Cream 2 tot 3 maanden gemiddeld gebruiken. De gebruiker heeft niet veel nodig voor de huid. De cream wordt snel in de huid opgenomen.

Ja, u mag de Noeran Sensitive Acne Day Cream meerdere keren op een dag gebruiken tenzij uw huid dit nodig heeft. Deze Noeran Sensitive Acne Day Cream is een 24-uurs crème daarom hoeft u de crème niet meerdere keren aan te brengen.

Bij dagelijks gebruik van 1 keer per dag kan de gebruiker de Noeran Sensitive Acne Night Cream 2 tot 3 maanden gemiddeld gebruiken. De gebruiker heeft in de avond niet veel nodig voor de huid. De cream wordt snel in de huid opgenomen.

Bij dagelijks gebruik van 2 keer per dag kan de gebruiker de Noeran Sensitive Acne Blemish Gel gemiddeld 2 maanden gebruiken.

Wanneer de gebruiker last heeft van acne, pigmentatie en ontstekingen dan zal de gebruiker dit 2 keer per dag moeten aanbrengen onder de Noeran Sensitive Acne Day- and Night Cream (net als een serum). De gebruiker brengt de gel op de plekken aan waar de acne, pigmentvlekjes en ontstekingen aanwezig zijn.

Nee, de Noeran Sensitive Acne Range zit in mooie flacons en tubes. De producten van Noeran zijn goed op temperatuur in de flacons opgenomen. De flacons zijn hygiënischer in gebruik en de kans dat lucht in de producten komen in bijna nihil

De bestanddelen van andere verzorgingsproducten kunnen de werking van de Noeran Sensitive Acne Range verminderen of beïnvloeden. Wij adviseren u om de gehele Noeran Sensitive Acne Range te gebruiken voor een optimale werking en resultaat.

Ja, u kunt uw make-up gewoon gebruiken na het gebruik van de Noeran Sensitive Acne Range. Wij raden u wel aan, om een paar minuten te wachten na het aanbrengen van de Noeran Sensitive Acne Rang voordat u make-up aanbrengt.

Ja, u kunt parfum gebruiken na het gebruik van de Noeran Sensitive Acne Range.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Noeran Sensitive Acne Range gedurende 1 tot 2 maanden te gebruiken, minimaal 2 keer per dag om resultaat te kunnen zien. Echter dient u rekening mee te houden dat u geduld moet houden voor een optimaal resultaat. Ieder individu is verschillend en hoe men er op reageert is dan ook verschillend. Wanneer u een optimaal resultaat voor u zelf hebt behaald dan kunt u de gebruik van de Noeran Sensitive Range verminderen en overstappen naar een andere range van Noeran die op uw huid type is gebaseerd. Noeran komt binnenkort met meerdere lijnen.

De Noeran Sensitive Range kunt u voor een langere duur gebruiken en kan der halve gebruikt worden zolang u dat wenst.

Ja, dat kan. De Noeran Sensitive Acne Range is natuurlijk bedoelt voor de huid met Acne. Echter is dit product zo uniek dat dit meer problemen tegelijk aanpakt. Bijvoorbeeld wanneer iemand rosacea, psoriases en/of eczeem heeft die kan dit product zonder enige probleem gebruiken. Deze Noeran Sensitive Range kan iedereen gebruiken, ook als iemand helemaal geen huidproblemen ervaart.

Nee, daar is het niet voor bedoelt. De Noeran Sensitive Acne Cleanser is bedoelt om de poriën met ontstekingen en vervuiling goed te reinigen. Make-up verstopt de poriën waardoor de Cleanser niet geheel zijn werking kan doen. Wij raden u aan om de huid grondig te reinigen met een milde reiniging zodat de make-up resten er helemaal vanaf zijn. De Cleanser kan daarna beter zijn werking doen.

Wanneer u geen make-up gebruikt dan is de Noeran Sensitive Acne Cleanser ideaal voor je huid. De Cleanser ondersteunt het proces met de andere producten van de range. Hiermee behaalt u optimale resultaten. Noeran Sensitive Acne Cleanser is een organic product en een ander reinigingsproduct kan het proces vertragen of beïnvloeden. Het advies die wij dan ook meegeven is, is om de gehele serie van de Noeran Sensitive Acne Range gebruiken.

Veelgestelde vragen over

Noeran Moisture Range

De Noeran Moisture Day Cream is zeer huidvriendelijk en is geschikt voor alle huidtypen. Dit product is hypoallergeen, bevat geen parabenen, is SLS vrij en is niet op dieren getest (het is dus dierproefvrij!).

De inhoud van de Noeran Moisture Day Cream is 50 ml en gaat ruim drie maanden mee.

Heb je een vochtarme huid en gebruik je nog geen Noeran Moisture Night Cream en de Noeran Moisture face oil dan zal de Moisture Day Cream royaal moeten worden aangebracht. Het kan dan zo zijn dat de inhoud van de fles ongeveer twee maanden dan mee zal gaan.

Hydratie is voor de droge huid, voor de vochtarme huid en anti-aging huid zeer belangrijk. Het komt ook voor dat iemand met een acne huid die een droge huid heeft hydratatie nodig kan hebben. Ieder mens is uniek en daarom vindt Noeran Cosmetics Amsterdam het heel belangrijk om goed te luisteren naar de
behoeften van haar consument om zo goed mogelijk advies te geven en om de juiste product(en) aan te bevelen.

Vochtarme huid

Wanneer de Moisture Day Cream door iemand wordt gebruikt die een vochtarme huid heeft, dan is het belangrijk dat er wordt gelet op hieronder staande tekst.

Een vochtarme huid voelt standaard (en zeker) trekkerig aan. Door een tekort aan vocht is de huid minder soepel en verliest het haar beschermende werking. Hierdoor ontstaan rimpels en droogtelijnen. Wanneer iemand een vochtarme huid heeft dan wil het niet zeggen dat er sprake is van vet verlies. Het heeft te
maken met vochtverlies. Meestal is de vet voldoende aanwezig. Dit is dus het onderscheidende punt, want vochtarme huid onderscheidt zich hierin. De vochtarme huid heeft intensief hydraterende verzorging nodig om de vochtbalans te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. Daarom is het van belang dat als je te maken hebt met een vochtarme huid om de Noeran Moisture Day Cream in combinatie met de Noeran Moisture face oil en de Noeran Night Cream te gebruiken.

Droge huid

Bij een droge huid (extreem droge huid) onstaan meestal schilferigheid, kloven, rode plekken en jeuk. Een extreem droge huid komt vaak voor in de winter, maar ook vaak door een verkeerde verzorging kan de oorzaak van droge huid zijn. Door een product als Noeran te gebruiken zijn de klachten vaak goed te
beheersen. Noeran heeft in haar hydratieserie dan ook zeer hoogwaardige werkzame grondstoffen verwerkt.

De Noeran Moisture Day cream is niet leeftijdgebonden; dit is afhankelijk van de conditie van de huid.
Iedereen met een vochtarme en/of droge huid kan dit product gebruiken. Ieder persoon is uniek en soms heeft de ene persoon meer zorg nodig dan de ander. Deze hydratatieserie zal hier de zorg voor dragen en soms is het ook zo dat een anti-aging crème bij iemand van 35 jaar al goed zou kunnen helpen. Het heeft te
maken met het feit wat de huid nodig heeft. Daarom heel belangrijk om te blijven communiceren over de ervaring van het gebruik van het product.

Veelgestelde vragen over

Kopen van de Noeran Sensitive Acne Range

De Noeran Sensitive Acne Range en alle toekomstige Noeran producten kunt u online kopen via de website, www.noerancosmetics.com. Binnenkort kunt u terecht bij gespecialiseerde schoonheidsspecialisten en huidspecialisten.

home-noeran-sensitive-acne-range

NOERAN SENSITIVE ACNE RANGE

Veelgestelde vragen over

Verzenden en bezorgen

Wanneer u een bestelling plaatst vóór 14.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden met DHL. Let op: wanneer uw bestelling geplaatst is, kan deze niet meer aangepast worden. Levertijd 3-4 werkdagen binnen Nederland. Uw pakket wordt geleverd door de DHL koerier. De levertijd binnen België bedraagt 2-4 werkdagen. De levertijd binnen Duitsland, het Verenigd Koninkrijk (UK), Luxemburg en Frankrijk bedraagt 3-6 werkdagen. Voor alle overige Europese landen bedraagt de levertijd 3-10 werkdagen.

De verzendkosten bedragen € 6,95,- tot €100,00. Vanaf €100,- wordt uw bestelling gratis verzonden.

De verzendkosten bedragen € 10,00 voor bestellingen tot €200,00. Vanaf €200,00,- wordt uw bestelling gratis verzonden.

De verzendkosten binnen Europa (m.u.v. België en Duitsland) bedragen €20,00 voor bestellingen tot €300,00. Vanaf €300,00 wordt uw bestelling gratis binnen Europa verzonden.

Als professional maakt u gebruik van onze groothandelsvoorwaarden. U kunt hiervoor inloggen in het professional-portaal. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over

Bestellen en betalen

Bestellingen kunnen veilig worden betaald met IDeal (Nederland), Sofort Banking, Mastercard en binnenkort ook met, Paypal en Creditcard voor overige landen. Als je betaalt met Credit Card wordt minimaal 50% van het bedrag direct gereserveerd.

U kunt uw producten binnen 14 dagen retourneren. Totdat wij de waren hebben terugontvangen of melding hebt gekregen van de verzending, naar gelang welke gebeurtenis eerder plaatsvindt wordt het bedrag zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt