Zo kom je stralend voor de dag!

Stralend voor de dag

De hoogste tijd voor verjonging! Je hebt het vast weleens.. Je staat ’s ochtends op en kijkt in de spiegel en denkt oh jee.. Ik heb een off day. Je teint is grauw, je hebt futloos haar en je voelt je niet top. Bij de pakken neerzitten heeft natuurlijk geen zin. Met deze tips zorg je ervoor dat je alsnog goed voor de dag kan komen. Stralend voor de dag dus!

Tip 1. Neem een frisse douche

Neem een lekkere frisse douche. Het helpt altijd even om je wat frisser te voelen met een douche. Zeep je lekker in en geniet van het warme water dat langs je lichaam stroomt. Wil je echt even goed wakker worden? Sluit dan af met een koude straal en blijf hier even onder staan. Dit schijnt goed te zijn voor je doorbloeding. Wedden dat je goed wakker bent hierna?

Tip 2. Hydrateer je huid

Smeer je lichaam en je gezicht in met fijne crèmes. Hydratatie is belangrijk voor je huid. Niet alleen om het te voeden, maar het ziet er ook mooier uit als je je huid de juiste voeding geeft die het nodig heeft. Ga voor een voedende crème, van bijvoorbeeld Noeran Costmetics, voor je gezicht, het liefst zonder parabenen of andere toevoegingen. Smeer je lichaam in met een lekkere dikke crème.

Tip 3. Draag vrolijke tinten, stralend voor de dag!

Daar sta je dan voor je kledingkast. Je bent al wel wakker door die koude douche op het eind.. Maar wat moet je aan op deze dag? Draag vrolijke tinten. Zorg dat je je zwarte outfit even in de kast laat hangen. Die is geschikt voor een andere dag! Zorg dat je er goed uitziet met vrolijke tinten of mooie kleding. Dat kan al heel veel doen voor je uitstraling. Je voelt je hierdoor gelijk ook wat beter.

Tip 4. Make-upje doet wonderen

Misschien ben je niet helemaal een type voor een laag make-up. Maar je mag jezelf best af en toe even helpen als je wat verjonging wil. Zorg dat je wat poeder, blush en mascara op doet. Dit kost niet veel moeite en je gezicht ziet er lekker fris uit!

Tip 5. Sta en zit rechtop

Misschien dat je er met bovenstaande tips nog niet helemaal bovenop bent.. Zorg dat je gedurende de dag goed rechtop zit en staat. Hiermee straal je namelijk iets heel anders uit dan dat je er als een zoutzakje bij gaat zitten. Het kan ook helpen om je beter te laten voelen namelijk. Neem jezelf serieus en een ander zal dat ook doen!

 

One Reply to “Zo kom je stralend voor de dag!”

Geef een antwoord

© 2019 Noeran Cosmetics | Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & SEO: Optima Media

betaalmethoden-noerancosmetics-amsterdam
Add to cart